Dag 4 — snart første weekend

Dagens ordsprog

Der findes to ting, som er uendelige: Universet og den menneskelige dumhed. Og når det gælder universet, er jeg endda ikke helt sikker.
Albert Einstein


Dagens video
I dag vil jeg gerne fortælle lidt om brune kartofler, øltyper til årets julefrokost, og kommer også ind på hvordan du bedst drikker portvinen til desserten, som typisk er ris à l’amande.
God fornøjelse med dagens videocast. 🙂Til glæde for de barnlige sjæle er der, som dagens bonus, en lille sød video med de små Pucca-figurer. 🙂Dagens gave til dig
I dag kan du faktisk vinde en gave som andre betaler 195,- for. Der er tale om Årets juletilbud på Tjen penge online-bloggen. En CD med super indhold, som du altså kan vinde et eksemplar af – helt gratis.

Det kræver, som altid, at du skriver en kommentar, og det er det eneste der kræves for at du deltager i lodtrækningen om et eksemplar af denne cd.

Vinderen annonceres søndag morgen kl. 8, og hvis du har husket at skrive din e-mail adresse, skal du nok få direkte besked. Alle får naturligvis information her på siden også, så alle kan følge med i denne specielle gave, som du kan vinde.

Dagens motivation
Jeg synes lige du skulle have Djingle Bells i dag i en sød version:God weekend til alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *