Første dag — starten er gået

Dagens ordsprog

Lad ham, som vil bevæge verden, først bevæge sig selv.
Sokrates

Dagens videocast
Dagens videocast er en smule inspiration til den julekalender vi nu åbner i år, og som du nu er en del af.



Dagens gave til dig
Blandt dem der skriver en kommentar i dag vil der blive trukket lod om hvem der vinder en flaske rød- eller hvidvin. Hvidvinen er en Chardonnay mens rødvinen er en Cabernet Sauvignon. Du vælger selv, hvis du vinder.
Husk at skrive din kommentar inden kl. 23:59 for at være med i dagens konkurrence. Held og lykke. Vinderen annonceres her på julekalenderen i morgen eftermiddag – den 2. december senest kl. 14:00.

Dagens motivation
Du kan ikke ændre andres adfærd, men du kan ændre din egen. Giv dig selv inspiration, glæde og motivation ved at forandre de ting du selv véd du må arbejde med, og skab grundlaget for en sjovere julemåned.

Sæt dig samtidig for, at det ikke kun er december måned du vil handle anderledes i forhold til venner og familie. Gør det til en fast bestanddel af den person du er, at du deler af dig selv med andre. Så vil du opleve, at din tilværelse vil blomstre som aldrig før. Husk Sokrates’ ord. Han var nu ret snu… 🙂


Hvad synes du om dette års julekalenders første artikel? Giv din mening til kende. På forhånd tak. 🙂