10 dage til 1/2 år fra juleaften

Så er der kun 10 dage tilbage før der er et halvt år til juleaften. Der er kun 16 dage til der er 5 måneder til min Julekalender 2009 starter. Jeg glæder mig voldsomt til at bringe jer en masse inspiration, og håber I også glæder jer. Du må gerne linke til denne side hvis du også gerne vil give dine læsere en glad julekalender.

Jeg tør godt love, at der er mange spændende overraskelser i vente, og det er så afgjort også et projekt jeg bagefter vil fortælle mere om på min blog “Tjen penge på nettet i din fritid” fordi der er en SIDEgevinst forbundet med det at præsentere en julekalender. Det handler nemlig først og fremmest om at GIVE sine læsere en oplevelse. Dog er det så ingen hemmelighed, at det gerne bagefter må vise sig at være en god forretning.

Derfor er denne blog også et pilotprojekt, som skal dokumentere effekten ved at bringe GOD VÆRDI til læserne GRATIS. Mange undrer sig over om det kan betale sig, og derfor skulle dette projekt i gang for at se på effekten.

Glæd jer… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *