Snart kun et halvt år til julekalender 2009 starter

Der er ikke ret mange der i disse uger tænker i julekalendere, men jeg er faktisk rigtig godt forberedt i år. Jeg er klar med 24 spændende ting til at forsøde DIN december måned mens du følger julekalenderen her fra min blog. Jeg håber selvfølgelig du vil synes det er fornøjelige, lærerige, spændende og udfordrende ting — og med de rigtige besøgstal vil det nok være en tilbagevendende begivenhed.

Nu handler alting jo ikke kun om besøgstal, trafik og indtægter. Her på denne blog er der også særligt fokus på hygge. Uanset om det være sig opskrifter, en video, et podcast eller noget helt andet, så er motivationen bag hele tiden at fokusere på det som kan gøre højtiden hyggelig for dig og din familie samt venner og bekendte. Giv allerede nu tippet videre ved at nævne, at folk ganske gratis kan følge med her på Julekalenderen 2009.

Alle er velkomne, og jeg ser frem til at ønske alle en rigtig glædelig, hyggelig og fredfyldt jul. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *