Billigere bilforsikringer header grafik
 
Vejen til billigere bilforsikring — Guide

Billigere bilforsikringer...

Hvorfor skulle bilforsikringer dog være så svinedyre? Der er al mulig grund til at undersøge markedet før du vælger det første tilbud du støder på. Efter internet er kommet, er det vigtigt du ser på dine muligheder. Der kan være tusindvis af kroner at spare.

Nogle tror, ganske fejlagtigt, at bare fordi en indboforsikring er billigst, så vil bilforsikringen også være det. Intet kunne være mere forkert! Derfor hader forsikringsselskaberne prisportaler - deres lojalitet er ikke bundet af aftaler med diverse forbund eller andre former for "beskyttelse" af sær-interesser. Du kan, som sagt, spare rigtig mange penge ved at se dig ordentligt for.

Hvis du en dag opsiger din forsikring skal du være forberedt på, at du nok bliver ringet op med gode tilbud fra dit tidligere selskab. Det samme gælder kontakten fra selskaber som f.eks. får dit navn og telefonnummer gennem forbrugerkampagner. Vær opmærksom på, at det er en sælger du får i røret. I et selskab blev vores nuværende forsikringsselskab tilsvinet af en sådan sælger, til trods for at vi faktisk havde haft en skade på fruens invalidescooter som blev betalt uden problemer af det selskab den pågældende talte dårligt om.

Af dette kan man også lære, at ingen ved hvornår en telefonsamtale bliver optaget, og havde det været tilfældet da hun udtalte sig som hun gjorde, havde vi straks videregivet det til forsikringsselskabet og opmuntret til at Forbrugerombudsmanden evt. også gik ind i en sådan sag. Dårlig omtale, når den er fejlagtig, er yderst skadelig. Det viser i hvert fald, at forsikringsfolkene er desparate. Nogle af dem vil gøre hvad som helst for at få en handel i hus, og du og jeg betaler gildet...